A Szeged365 egykori munkatársa, Brillmann Zsolt megafonos lett – Garai Szakács László jegyzete

Ő az első közepesen(?) ismert szegedi, aki kibújt a Fidesz hazugságkeltetőjéből.
Garai Szakács László

2023. február 13. 07:22

A
Szeged365 egykori munkatársa, Brillmann Zsolt megafonos lett –
Garai Szakács László jegyzete

Egy Korondy Tamás nevű, a Megafonnál dolgozó valaki így posztolt „ballibsiknek” a Facebookon a rajongói oldalán:

 

„az van, hogy lezártam a legfrissebb Megafon-kepzős csoportot, és az a helyzet, hogy mindannyian egytől-egyig készen állnak arra, hogy a szemetekbe mondják az igazságot mindenhol az interneten. Szóval rinyáljatok csak tovább, de mi csak egyre többen vagyunk: a legszörnyűbb rémálmotok!”

 

Ezt gyorsan lefordítom érthetőre:

 

a képen látható emberek azt vállalták, hogy innentől kezdve folyamatosan a fideszes hazugságokat terjesztik, hivatalosan részei lettek a NER propagandájának.

 

Brillmann Zsolt a legutóbbi turnus résztvevői között. Remélem, kaptak valami szép oklevelet is…

 

A Megafon kormánypárti megmondóembereket képez arra, hogy a Facebookon, Twitteren, Instagramon, Tiktokon, minden közösségimédia-csatornán tolja a fideszes propagandát. Azt mondják „mi nem akarjuk megmondani, hogy mi legyen a véleményed, mégis szeretnénk, ha te is hallatnád a hangodat.” Ez körülbelül pont annyira igaz, mint az, hogy semmilyen összefüggés anyagi és egyéb kapcsolat nincs a Megafon és a Fidesz között.

 

A mostanihoz hasonló továbbképzést jó párat tartott már a Megafon, ahol még mindig az a kényszerképzete mindenkinek, hogy baloldali médiatúlsúly van Magyarországon. Szóval a droidok termelése nem újdonság, ami miatt kikaptuk ezt a képet a sok közül, az az egyik frissen végzet Fidesz-kadét:

 

a fotón ugyanis ott van a Szeged365 egykori munkatársa, Brillmann Zsolt is.

 

Brillmann eddig is lelkes kommentelő volt, most már hivatásos is. Illetve újabban civilnek is mondja magát, kábé olyannak, mint amilyennek egykori kollégája, a fideszes Kiss Balázs Imre, aki jelzőnek még az ízig-vérig szegedi polgárt is a neve mellé aggatta, bár ő arra is büszke, hogy két gittegyletben is benne van: a DMPE alapítója (mi a túró az?), meg a Nemzeti Fórum Szeged elnöke, jah és ő is őrülten civilnek tartja magát.

 

Ne legyen igazam, de nem vagyunk már attól olyan nagyon messze, hogy a magát függetlennek, meg igazinak tartó weboldal a Megafon szegedi lapja legyen – hivatalosan (is).