Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Látta? Akkor segítsen a szegedi rendőröknek!
Vass Imre

2022. október 21. 14:43

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztása gyanúja miatt nyomoz.

 

A baleset 2022. szeptember 26-án, 8 óra 10 perc körül történt Szegeden, a Csanádi utcában. Egy trolibusz a Csanádi utcai buszforduló és megállóhoz érkezett, az utasok fel- és leszállítása után elindult. A vezető azonban nem vette észre a jármű elé lépő, de már szinte áthaladó gyalogost, akit elütött a trolibusz bal elejével. A sértett arccal előre esett. Ezt követően a sofőr ugyan leszállt a buszról, de az idős férfinak semmilyen segítséget nem nyújtott, orvost nem hívott, majd visszaült a járműre és elindult a Vedres utca irányába.

 

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetkor a helyszínen voltak, és látták az eseményt, esetleg arról felvételt készítettek, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek azzal kapcsolatosan.

 

A szemtanúk jelentkezhetnek személyesen bármelyik rendőrségen, telefonon – a névtelenség megőrzése mellett – bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.