Céltalan labdarúgás, majd legközelebb, valamikor sikerül az NB I a Szegednek: Kecskeméti TE Hufbau–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 4–0

Dragan Vukmir elvitt valamit magával Szegedről.
Garai Szakács László

2022. április 25. 21:52

Céltalan labdarúgás, majd
legközelebb, valamikor sikerül az NB I a Szegednek: Kecskeméti TE
Hufbau–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 4–0

Kecskeméti TE Hufbau–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 4–0 (3–0)

Merkantil Bank Liga NB II. 34. forduló, Kecskemét, Széktói Stadion. Vezette: Pintér Csaba, asszisztensek: Horváth Róbert, Szécsényi István.

Kecskeméti TE Hufbau: Varga – Tóth D. (Buna, 53.), Lukács (Szökrönyös, 81.), Szalai, Szabó, Vágó, Katona (Szuhodovszki, 65.), Rjasko, Tóth B., Nagy (Paudits, 81.), Hadaró (Grünwald, 65.). Vezetőedző: Szabó István László.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Molnár-Farkas – Ódor, Pejović, Gajdos, Farkas (Germán, a szünetben), Temesvári, Kővári, Simon (Haruna, 80.), Kovács, Csoboth (Dobos, 69.), Dobronoky. Meccselt: Team Andorka.

Gól: Hadaró (22.), Lukács (28. – 11-esből), Tóth B. (33., 54.).

Sárga lap: Tóth D. (48.), Pejović (50.), Tóth B. (55.)

Kiállítva: Gajdos (68.).

 

Az első félidő közepén tíz perc alatt eldőlt a meccs, ráadásul Csoboth tizenegyest hibázott a játékrész hajrájában, így kényelmes előnnyel mentek a szünetre a hazaiak. A második félidő elején Tóth Barna megduplázta góljai számát, majd akkor lett végképp vége a meccsnek, amikor Gajdost a 68. percben egy borzasztó szabálytalanság után leküldte Pintér Csaba.

 

Hat pont lett a hátrány négy fordulóval a vége előtt. A Diósgyőrnek és a Kecskemétnek is kétszer ki kell kapnia, hogy a püspöki csapat odaérjen az NB I-et jelentő második helyre. Már, ha ez az a cél, amit el akartak érni. De ahhoz kellene egy edző, viszont az most nincs a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál.

 

Nyitóképünket a hazai csapat Facebook-oldaláról vettük át.