Élőzenekaros koncerttel érkezik Kovács Kati az IH-ba

Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnője Kovács Kati, akinek a nevéhez a hatvanas évek óta több ezer sikeres koncert és számtalan sláger fűződik. Sikereket ért el a dalszövegírásban, több mint húsz filmben és színházi darabban is szerepelt, valamint több tucat film betétdalát is ő énekli. Csütörtökön este 7 órától az IH Rendezvényközpont vendége lesz, ahol élőzenekaros koncerttel örvendezteti meg rajongóit.
Rafai Gábor

2022. szeptember 06. 17:14

Élőzenekaros koncerttel érkezik Kovács Kati az IH-ba

Zenei stílusát számos műfaj alakította, a rock, a beat és a pop zenétől kezdve, hangja a legnehezebb dzsessz, gospel, spirituálé, blues dalok, sőt még az opera eléneklésére is alkalmassá tette. 

 

A szegedi koncert zenei anyaga és a szimfonikus hangszerelés a művésznő 75. születésnapja alkalmából létrejött turnéra állt össze, de az érdeklődés akkora iránta, hogy ezt a formációt továbbra is műsorán tartja.

 

Természetesen nem lenne Kovács Kati, ha nem rögtönözne bármikor a közönség kérésének, hangulatának engedve, nem cserélne többször cipőt koncert közben és nem táncolná végig a koncertet, hogy a végén még odaálljon az autogram- és fotókérők közé.

 

A koncert szeptember 8-án, csütörtökön este 7 órakor kezdődik.

 

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.