Érdemes ikszelgetni, milliárdos a nyeremény az ötös- és a hatoslottón is

A hatoslottón egymilliárdot meghaladó, az ötöslottón pedig majdnem kétmilliárd forintos főnyeremény várja a játékosokat - közölte a Szerencsejáték Zrt. szerdán.
Vass Imre

2023. január 04. 18:38

Érdemes ikszelgetni, milliárdos a nyeremény az ötös- és a
hatoslottón is

Azt írták, hogy január elsején sem az ötös-, sem pedig a hatoslottón nem született telitalálat, így az előbbin 1,85 milliárd várja a játékosokat, az utóbbin pedig 1,116 milliárd találhat gazdára.

 

A nyeremények mindkét lottón már tíz hete halmozódnak.

 

Jelezték: ha a halmozódás kezdő időpontjától számított egy éven belül tartott utolsó sorsoláson sincs nyertes az adott nyerőosztályban, akkor a halmozódás véget ér. A Szerencsejáték Zrt. ekkor a halmozott összeget még ugyanezen a sorsoláson a nyertest tartalmazó nyerőosztályok nyereményalap-hányadának megemelésére fordítja. Ez eddig még soha nem történt meg.

 

Ha lesz telitalálat, akkor a nyertesnek 90 nap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen nyereményéért, mégpedig az úgynevezett nagynyertes-vonalon, amely a www.szerencsejatek.hu és az értékesítőhelyeken is megtalálható.

 

Fontosnak nevezték, hogy a nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Címlapon

mutasd mind