Ezzel az iksszel végleg eldőlt, marad a másodosztályban a püspöki csapat: Pécsi MFC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–0

A legnagyobb élményt az jelentette a meccsen, hogy számolni lehetett, melyik csapat, hányszor rúgja ki a labdát a stadionból. Oké, volt két szegedi kapufa, de mindkét alkalommal kifelé pattant a labda.
Garai Szakács László

2022. május 08. 19:08

Ezzel az iksszel végleg eldőlt, marad
a másodosztályban a püspöki csapat: Pécsi MFC–Szeged-Csanád
Grosics Akadémia 0–0

Pécsi MFC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–0

Merkantil Bank Liga NB II. 36. forduló, Pécs, PMFC Stadion. Vezette: Bana Gergely, asszisztensek: Aradi József, Kiss Balázs.

Pécsi MFC: Bukrán – Sági, Rácz, Dávid (Zsemlye, a szünetben), Futó, Katona, Adamcsek, Grabant (Geiger, a szünetben), Bíró (Tihanyi, 57.), Hegedűs (Svedjuk, 26.), Nikitscher. Vezetőedző: Vas László.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Molnár-Farkas – Ódor, Pejović, Gajdos (Gréczi, 67.), Temesvári, Horváth, Kővári (Haruna, 88.), Simon (Farkas, 82.), Kovács, Kóródi, Csoboth (Dobos, 89.). Meccsel: Team Andorka.

Sárga lap: Adamcsek (10.), Sági (23.), Katona (64.), Ódor (88.), Pejović (89.), Svedjuk (93.).

 

Egyértelmű volt, hogy győzni kell Pécsen, csak íg marad egészen halvány esély arra, hogy meglegyen a feljutást jelentő második hely. De nem lett meg. A huszonhárom pontnyi különbség ellenére egyenlő erők küzdelmét hozta a meccs, a püspöki csapat eljutott a pécsi kapufákig, de egyszer sem volt szerencséjük.

 

Itt megnézhetik újra a meccset

Vélemények

mutasd mind