Fontos győzelmet arattak a szegedi pólosok: Szegedi VE–Kaposvári VK 10–8 (3–2, 1–2, 5–2, 1–2)

Nagyon fontos mérkőzés előtt álltak a szegediek, hisz a tabellán előttük, a nyolcadik helyet elfoglaló Kaposvárt fogadták a Tiszavirág Sportuszodában. A győzelemnek köszönhetően helyet cserélt a két együttes a táblázaton.
Vass Imre

2022. február 13. 11:09

Fontos győzelmet arattak a szegedi pólosok: Szegedi VE–Kaposvári VK 10–8 (3–2, 1–2, 5–2, 1–2)

Bóbis és Kürti góljával kezdődött a találkozó. Azonban a vendégek is jeleztők, ők is a vízben vannak. Így ebben a negyedben csak egy gólos előnyt tudott kiépíteni a Szeged. 

 

A második negyed nem úgy sikerült, hogy Kiss Csaba vezetőedző várta, hisz azt a kaposváriak nyerték és így kiegyenlítettek. (4-4)

 

A harmadik negyedben azonban megrázták magukat a hazaiak, a Gyapjas a kapuban parádézott, elől meg jöttek a gólok, Kürti, Sánta és Bóbis is betalált. 

 

Az utolsó negyedben megint hullámvölgybe került a csapat, azonban a Kaposvár csak szorossá tudta tenni a találkozót és végül Lakatos gólján köszönhetően biztossá vált a győzelem.

 

„Nagyon fontos győzelmet arattunk, nem játszottunk jól de most jól jöttünk ki azokból a hullámokból, ami most is jellemzett bennünket. Jól kezdtünk, utána volt egy holtpontunk, de ebből is sikerült kimászunk. Örülök annak, hogy egy rangadót sikerült megnyernünk.” – nyilatkozta a klub honlapjának a vezetőedző, Kiss Csaba a mérkőzés lefújása után.

 

Szegedi VE–Kaposvári VK 10–8 (3–2, 1–2, 5–2, 1–2)

E.ON férfi vízilabda OB I, 20. forduló, Tiszavirág Sportuszoda, 200 néző. Vezette: Kun, Csanádi.

Szegedi VE: Gyapjas – Sánta 1, Kardos 1, Tóth Gy., Bóbis 2, Kürti 3, Vékony. Csere: Baj, Boros, Lakatos 3, Pörge, Hajdu. Vezetőedző: Kiss Csaba.

Kaposvár: Csoma – Petrovski 2, Berta, Jajcinovic, Mijic 2, Vindisch 1, Horváth Á. Csere: Langiewicz, Palatinus, Dobos, Juhász-Szelei 2, Varga B. Vezetőedző: Surányi László.

 

Fotó: Facebook/szve