Gólzáporos második meccs a BL nyolcaddöntőjében: Telekom Veszprém–OTP Bank-Pick Szeged 38–33

Az már Szegeden eldőlt, hogy a kékeknek már csak három fontos meccsük van ebben az idényben: a kupadöntő, ahova illene bejutni, és a magyar bajnoki finálé. Ezeken kell majd jobbnak lenni a Veszprémnél. Garciandía tíz gólja üdítő volt.
Garai Szakács László

2023. március 30. 20:49

Gólzáporos második meccs a BL
nyolcaddöntőjében: Telekom Veszprém–OTP Bank-Pick Szeged 38–33

Telekom Veszprém–OTP Bank-Pick Szeged 38–33 (17–16)

Machineseeker EHF Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó. Veszprém, Veszprém Aréna. Vezette: Charlotte Bonaventura, Julie Bonaventura (franciák).

Telekom Veszprém: Corrales, Cupara – Nilsson 2, Elisson, Ligetvári 2, Marguč 7/4, Lauge Schmidt 9, Štrlek 5, Lukács, Remili 1, Elderaa 4, Ilić 3, Pechmalbec 2, Vailupau 2, Sipos 1. Vezetőedző: Momir Ilić.

OTP Bank-Pick Szeged: Mikler, Alilović 1 – Bombač, Tønnesen 2, Bodó 3, Gaber, Bánhidi 3, Frimmel 1, Radivojević 6/1, Rosta 1, Miguel Martins 4, Garciandía 10, Blonz 1, Szita 2, Mačkovšek, Šoštarić. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Hétméteresek: 5/4, illetve 1/1.

Kiállítások: 6 perc, illetve 8 perc.

 

Kezdjük a Mable-ezéssel: nem is tudom, mikor dobott utoljára Bajnokok Ligája-meccsen legalább tíz gólt Pick Szeged-játékos. Hirtelen Fero Šulc tizenhét gólja ugrik be a minszki Dinamó ellen. Hogy emellett minek lehetett még örülni?

 

 

Annak, hogy a lehetőségekhez képest mindenki komolyan vette a visszavágót. A szegedi szurkolók különösen. Oké, hogy 340-en ingyen látták a meccset, de akkor is oda kellett menni Veszprémbe.

 

Vasárnap Gyöngyösön játszik a csapat.