Grosics városában újra elhasalt a Grosics: Dorogi FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–0

Stevanović edző nem találja a csatárait, elmondása szerint fordulók óta.
Garai Szakács László

2023. február 19. 17:13

Grosics városában újra elhasalt a
Grosics: Dorogi FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–0

Dorogi FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–0 (0–0)

Merkantil Bank Liga NB II. 24. forduló, Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion. Vezette: Gaál Ákos, asszisztensek: Bertalan Dávid, Sinkovicz Dániel.

Dorogi FC: Molnár – Albert (Kovács, 92.), Magyari (Papp Ma., 59.), Preklet, Kapornai (Berkó, 77.), Papp Má., Sztojka, Szerencsi (Lustyik, 77.), Barna, Szalai (Paudits, 59.), Lénárt. Vezetőedző: Marián Sluka.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács – Szilágyi, Gajdos, Farkas, Temesvári, Könczey (Rédling, 85.), Papp Á. (Beronja, 66.), Kővári, Bíró (Géresi, 66.), Povázsai (Rácz, 85.), Kundrák (Haruna, 74.). Vezetőedző: Aleksandar Stevanović.

Gól: Preklet (82.).

Sárga lap: Albert (29.), Könczey (61.), Bíró (64.), Preklet (74.), Sluka (81. – a kispadon), Molnár (93.).

 

Preklet első dorogi meccsén döntött a mérkőzés hajrájában: egy jobb oldali dorogi támadás végén, a 16-oson belül Berkó passzolt a friss igazoláshoz, aki áttette bal lábáról a jobbra a labdát, majd 11 méterről a kapu bal oldalába lőtt, 1–0.

 

 

Ez volt idén a hazai csapat első győzelme.

 

Marián Sluka: – Elsősorban gratulálni szeretnék a csapatomnak, hogy újra karakteres, szervezett játékot mutatott be. Egy új igazolásunk, egy kiváló játékos Preklet Csaba döntötte el a mérkőzést, de ez az eredmény az egész csapat sikere. A továbbiakban is így kell majd játszanunk, hiszen messze vagyunk még a céljaink elérésétől.

Aleksandar Stevanović: – Gratulálok a Dorognak! Megérdemelten nyertek, hiszen jobban akarták a győzelmet. Kényelmesen játszottunk, megvoltak a helyzeteink, de ezek kimaradtak, az ellenfél pedig megbüntette a hibáinkat. Úgy érzem, hogy komoly gondjaink vannak már mérkőzések óta a gólszerzéssel. De ez a szép a fociban, hogy hamar jön a következő mérkőzés, amelyen javíthatunk majd.

 

 

Nyitóképünket a Dorogi FC oldaláról vettük át.