Gyújtsunk lámpát a fideszes felejtők fejében! – Garai Szakács László jegyzete

Egészen elképesztő az az arcátlanság, ahogy országos és helyi fideszes politikusok a takarékoskodás, spórolás, odafigyelés fontosságára hívják fel a figyelmet, miközben fél éve még gúnyolták emiatt az ellenzéket. Mai versenyzőnk Chovanecz Kata, aki a mi milliárdjainkból felhúzott püspöki stadionban pózol.
Garai Szakács László

2022. október 10. 07:36

Gyújtsunk
lámpát a fideszes felejtők fejében! – Garai Szakács László
jegyzete

Még a múlt héten jelentette be a püspöki csapat, hogy a szegényedő eklézsiára tekintettel sötétedés előtt rendezi meg a bajnoki meccseit, ahogy azt egyébként egy rendes, átlagos, nem NEResített, vidéki labdakergető egyesülethez illik, ahol a reális cél a másodosztályú evickélés.

 

Azaz a kék–fekete–zöldek eztán 15.00, 14.30, 14.00, 13.30-tól rendezik majd a meccseiket, és ha az árammal spórolni is kell, azért remélem, a hazai tusolóban jut még melegvíz egy novemberi szitáló esőben megtartott 0–0-s mérkőzés után is.

 

Hogy miért kell takarékoskodni a mi pénzünkön felépített, többször is súlyos milliárdokkal „kibővített ékszerdobozban”?

Azért, mert

  • a Fidesz úgy vezeti az országot, ahogy,
  • olyan pazar válaszai vannak az energiaválságra, amilyenek.

 

És ebben a helyzetben is simán tettetik a hülyét, és az országot, a választóikat is hülyének nézik.

 

A mai versenyzőjük Chovanecz Kata.

 

Ha megnézzük ezt a posztot, szinte megsajnáljuk, ahogy ott áll a Szent Gellért Fórum VIP-lelátóján, és szíve szerint máris indulna végig a stadionban, hogy megnézze, le van-e kapcsolva mindenhol a villany.

 

Épp ezért gyújtsunk lámpát a fideszes felejtők fejében!

Ne feledjük, a Fidesz, a választási kampányában mást sem harsogott csak azt, hogy

  • megvédik a rezsicsökkentést, az marad, és hogy
  • mekkora hülye az ellenzék, hogy takarékoskodásról beszél.

 

Azóta tudjuk, a rezsicsökkentés nem marad, azaz a fideszesek, így Chovanecz Kata is hazudott ebben. Az energiaválságot képtelen kezelni a kormány, helyette a saját sleppjéből csinál hülyét Orbán Viktor és a Rogán Antal, valamint Habony Árpád vezette fideszes propagandagépezet.

 

Egy jó pontot szerezhet Chovanecz Kata: ha megvette oda, a VIP lelátóra a négyezer forintos jegyet a meccsre, amit egyébként 1–0-ra elbukott a Grosics, vagy van egy 48 ezer 800 forintos szezonbérlete ugyanoda.

 

Mi ennek a valószínűsége? Millió az egyhez? Vagy inkább kétmillió?

Címlapon

mutasd mind