Haruna második idei bajnoki gólja elég volt a püspöki csapat győzelméhez: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–HR-Rent Kozármisleny 1–0 (frissítve)

Egyszer jól lőtt kapura a Szeged, ennyi elég volt a győzelemhez.
Garai Szakács László

2022. október 22. 19:20

Haruna második idei bajnoki gólja elég
volt a püspöki csapat győzelméhez: Szeged-Csanád Grosics
Akadémia–HR-Rent Kozármisleny 1–0
       (frissítve)

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–HR-Rent Kozármisleny 1–0 (0–0)

Merkantil Bank Liga NB II. 13. forduló, Szeged, Szent Gellért Fórum, vezette: Radványi Ádám, asszisztensek: Csatári Tibor, Ring Kevin.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács – Szilágyi, Szakály, Rédling, Gajdos, Farkas, Temesvári, Könczey (Kővári, 53.), Tóth B., Kundrák (Simon, 85.), Haruna (Daru, 62.). Vezetőedző: Aleksandar Stevanovic.

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Kirchner (Szabó, 68.), Beke, Kulcsár (Tóth Z., 68.), Kosznovszky, Füredi, Tölgyesi, Horváth, Turi (Berdó, 71.), Vajda (Nagy, 57.), Vogyicska (Guth, 57.). Vezetőedző: Szekeres Zoltán.

Gól: Haruna (51.).

Sárga lap: Füredi (60.), Beke (65.), Szabó (74.), Nagy (81.), Simon (86.), Tóth Z. (90.).

 

Sokáig tartott az ismerkedési délután, a meccs elején túl sok izgalom nem volt, aztán Szilágyi gondoskodott róla a 31. percben, hogy legyen, eladta a labdát, Vajda kapura tört és a hezitáló Takács mellett ellőtte a labdát, a szegedi kapus szerencséjére a lövés a kapufáról kifelé pattant. Majd a szünet előtt benne maradt egy tizenegy a meccsben: Kundrák ment el a bal szélen Gajdos úgy futott odabenn, mint talán még soha addig, tényleg hatalmasat sprintelt, érkezett a beadás, és ahogy kell, úgy tüntették el a szegedi 11-est a tizenhatoson belül, mégsem járt érte tizenegyes.

 

A második félidő első rendes szegedi támadása aztán gólt hozott Papp a jobbszélen remekül húzott a kozármislenyi kapu felé, a beadása jó ütemben, jó helyre ment, Haruna pedig nem az égbe, hanem higgadtan az üres kapuba lőtt, 1–0.

 

 

A hatvanadik percben jött rá Radványi Ádám bíró, hogy van nála sárga lap: ehhez az is kellett, hogy Füredi keményen leütközze Harunát, akit hordágyon vittek le a pályáról, szerencsére magánál volt.

 

A meccs ezután is a vendégek keménykedéséről szólt, más érdemben nem történt.

 

Október 31-én Pécsre megy a püspöki csapat.

 

Nyitóképünket a kék–fekete–zöldek honlapjáról vettük át. Haruna itt értelemszerűen még nem volt eredményes, hiszen fejelt.