Két év kihagyás után ajándékoztak újra mikulásvirágot a szocialista képviselők

Az elmúlt két évben a covid miatt elmaradt a mikulásvirág ajándékozás, most azonban újra felelevenítette ezt a hagyományt Mészáros Tamás önkormányzati és Szabó Sándor országgyűlési képviselő. A szocialista képviselők így ismerik el és köszönik meg a Tarján városrészben lakóknak és a környéken dolgozóknak a körzetért végzett munkájukat.
Vass Imre

2022. december 06. 15:20

Két
év kihagyás után ajándékoztak újra mikulásvirágot a szocialista képviselők

Hosszú évekre visszanyúló hagyomány szerint idén is mikulásvirággal köszöntötték a Víztorony tér környékén élőket, valamint a különféle üzletek dolgozóit a szocialista képviselők.

 

A gyönyörű piros növényeknek mindenki örült. Volt, aki nagyon meglepődött, mert eddig még sohasem kapott mikulásvirágot.

A képviselők nem csak az utcán sétálókat ajándékozták meg. Szinte minden üzletbe, boltba is benyitottak és vittek a virágokból. Az ajándékozásból mára már hagyomány lett.

 

Szabó Sándor szocialista országgyűlési képviselő elmondta, ezzel a gesztussal szeretnék megköszönni a cégek, vállalkozások dolgozóinak a Szegedért végzett munkájukat, valamint az embereknek az ünnepek közeledtével meglepetést szerezni egy-egy cserép virággal.

 

 

A mikulásvirág osztás arra is lehetőséget teremt, hogy a képviselők személyesen találkozzanak a körzet lakóival, és pár szót váltsanak aktuális témákról is. A virágokat pedig mindenkinek örömet fogadta. 

Mészáros Tamás önkormányzati képviselő elmondta mindenki nagy örömmel fogadta a meglepetést, sőt vannak olyanok is, akik már várták hogy érkezzenek vele. 

 

A szocialista képviselők idén is több mint 1000 mikulásvirágot osztottak szét, a város több pontján.