Lázár János elérte, amit akart, feloszlatta magát az önkormányzat Mártélyon

A mártélyi képviselő-testület hét tagja közül négyen szavazták meg, a tetsület oszlassa fel önmagát és ezzel új választást kényszerítenek ki a településen. Lázár János a térség országgyűlési képviselője többször is vitába keveredett a település polgármesterével, Putz Anitával.
Vass Imre

2022. április 27. 21:13

Lázár János elérte, amit akart, feloszlatta magát az önkormányzat
Mártélyon

Kedden mi is beszámoltunk arról, hogy Lázár János volt munkatársa, a mártélyi polgármester, Putz Anita ellen fordult azért, mert ő Márki-Zay Péter támogatta a választásokon.

 

 

Lázár János a választásokat követően találkozott a képviselő-testület négy tagjával. Erről utána csak annyit mondott, csupán megköszönte a képviselők támogatását. A találkozón részt vett Somodi István, aki végül a testület feloszlatását kezdeményezte.

 

A polgármester Facebook-oldalán kommentálta a történteket: „Szomorú történet ez Mártélynak. Lázár eddig húsz évet kapott a bizonyításra, 20 éve sanyargatja a települést és mégis egyes képviselők tőle várják a segítséget. Némelyeknél már kialakult a Stockholm-szindróma.” - írta bejegyzése végén a település vezetője.

 

 

Putz Anita nem az első, akinek el kell viselni a hatalom bosszúját. Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere két héttel ezelőtt a Facebook-oldalán írta le, hogyan bukták el valamennyi pályázatukat. 

 

 

Az ellenzéki polgármesterek kálváriájáról az RTL Klub Házon Kívül műsora is beszámolt.