Nem igazán meglepetés: távozik Juan Carlos Pastor

Nagyon sok szurkoló elégedetlen volt a csapat idei eredményeivel. A Pick Szeged a bajnokságban még jól szerepelt, igaz a nagy rivális Veszprémtől kikapott, azonban a Bajnokok Ligájában a pofozógép szerepét töltötte be.
Vass Imre

2022. november 09. 10:30

Nem igazán meglepetés: távozik Juan Carlos Pastor

- A hatvanegy éves klubunk legsikeresebb edzőpárosát alkották ők, és még alkotják a szezon befejezéséig. Három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-siker és egy EHF-kupa-diadal eddig a mérlegük. Reményeink szerint ez az eredménysor ebben a szezonban még gyarapodhat tovább, hiszen hosszú még ez a szezon. Fantasztikus győzelmeket, bajnoki címeket, kupasikereket éltünk át közösen, amelyekre mindig is büszkék leszünk, mert a szegedi kézilabda történelmének legszebb sikereit értük el velük közösen. – nyilatkozta a Pick Szeged elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter a csapat honlapján.

 

- Nagy köszönet jár először is azért, hogy 2013-ban leülhettem ennek a csodálatos klubnak a kispadjára. Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. De még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatunk van, hiszen az idényből sok-sok meccs hátra van. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előre tekintünk, dolgozunk, edzünk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon – mondta Juan Carlos Pastor vezetőedző.

 

- A játékospályafutásom befejezése után rögtön másodedzőként kezdhettem el dolgozni egy Európában is jegyzett klubnál. Nagy kihívás volt, de minden pillanatát élveztem, és nem lehetek eléggé hálás azért, hogy ilyen szép időszakot tölthettem el a Pick Szegednél. De még nincs vége, egy a célunk mindenkivel közösen, hogy ez az idény emlékezetes maradjon – nyilatkozta Marko Krivokapics.