Nyomoz a rendőrség, a miniszterelnök végbele is érintett – Besenyei Zsolt jegyzete

Besenyei Zsolt

2023. március 18. 15:39

Nyomoz a rendőrség, a miniszterelnök
végbele is érintett – Besenyei Zsolt jegyzete

 

És ezek csak az utóbbi hetek kurrens ügyei, mert a magyar rendőrségnek a szeme se rebbent, amikor az utóbbi évtizedben közpénzek ezermilliárdjai tűntek el, nemhogy nyomozni kezdett volna.

 

Mert vannak a fontos ügyek, meg a fontatlanok. Ez abból is látszik, hogy a magyar rendőrség ellenben azonnal nyomozást foganatosított, amikor egy Facebook-hozzászóló – egy nő – megfenyegette az egyik pártszolgálatos-kormánynyalonc propagandistát, „Az Elemzőt”, hogy csőbombát helyezett el a lakásában, amelynek hatástalanító kódját Orbán Viktor végbelébe rejtette, egy geoládába.

 

A rendőrség habozás nélkül lecsapott a bűnözőre.

 

Bombát nem találtak, ellenben a nőt azonnal elfogták és kihallgatták, további sorsáról nincs hír.

  • Azért szívesen lettem volna légy a falon, amikor a kihallgatáson megkérdezik a nőt, hogy miként sikerült Magyarország legvédettebb személyének emésztőrendszerébe bármit elrejtenie.
  • Vagy amikor csak felmerül a nyomozóhatóságban, hogy eljárást kellene indítani az ügyben.
  • Továbbá akkor is, amikor igazságügyi proktológus szakértőt tanácsát kérik abban a tekintetben, hogy lehetséges-e egyáltalán geoládát elrejteni Orbán Viktor végbelében.
  • Vagy amikor azt fontolgatják, hogy nem kellene-e testüregi motozással kellene kizárni ezt az eshetőséget.

 

„Az Elemző” mindenesetre azonnal megvádolta az úgynevezett agresszív baloldalt, hogy odáig hergeli a szimpatizánsait, hogy a „konzervatív arcok” már-már félnek felvállalni a véleményüket.

 

Ez elvben egyáltalán nem kizárható. Ha én például úgynevezett „konzervatív arc” volnék, én is félnék felvállalni a véleményemet, ha az azzal a potenciális következménnyel járna, hogy a végén Orbán Viktort kell análisan abuzálni a fenyegetés elhárítása érdekében.

 

De mivel az szemmel látható, hogy a „konzervatív arcok”, mint például „Az Elemző”, a Megafon-propaganda oszlopa egyáltalán nem aggódnak a szigorúan hatalompárti véleményük felvállalása miatt, ez nekik nyilvánvalóan egyáltalán nem okoz gondot.

 

Ők alighanem eleve ott laknak.

 

De azért az nagyon megnyugtató, hogy a rendőrség milyen példás gyorsasággal járt el az ügyben, és fogta el a veszélyes bűnözőt, mégha a nyomozás minden részlete nem is ismeretes, és az ebéd helyén maradása érdekében talán nem is kívánatos, hogy az legyen.