Nyugdíjak, infláció, elszabadult élelmiszerárak: Szabó Sándorral ezekről beszélgettek a tarjániak

Évek óta hagyomány, hogy a Magyar Szocialista Párt országgyűlési és önkormányzati képviselői szabadtéri fogadóórákat tartanak a város több pontján. A cél, hogy minél több emberrel találkozzanak és meghallgathassák véleményüket, észrevételüket, vagy ha van, akkor panaszaikat.
Vass Imre

2023. február 20. 18:01

Nyugdíjak, infláció, elszabadult élelmiszerárak: Szabó Sándorral ezekről beszélgettek a tarjániak

A Víztorony térre szervezett eseményen számtalan téma felmerült, egy hölgy például a Szegedre érkező cirkuszok kapcsán panaszkodott a körzet képviselőjének, Mészáros Tamásnak. 

 

Nagy Attila pedig a tarjáni kiskertek ügyében fordult a politikushoz, ahogy ő fogalmazott, „van néhány függőben lévő dolog ezzel kapcsolatban”, és remélte, a képviselő segítségével gördülékenyebben halad majd az ügy. 

 

– Idén ez volt a harmadik ilyen rendezvény, szombaton a reggel 9 órakor Szőregen, 10 órakor pedig a Csillag téren várták az érdeklődőket. Az első helyszínen Szabó Sándor mellett Avramov András, a másodikon pedig Szécsényi Rózsa és Szénási Róbert várta a környéken élőket, ahol a farsangi fánkkal és forró teával is megkínálták őket – mondta Mészáros Tamás.

 

 

A képviselőket ilyenkor a helyi témák mellett országos ügyekkel is megtalálják a környék lakói, akiknek így nem kell a szokásos fogadóórára elmenniük, mert a képviselőjük helybe megy.

 

– Szó volt a nyugdíjról, a rokkantsági nyugdíj ellátásról, a drágulásról, az elszabadult élelmiszerárakról és a brutális inflációról is – sorolta a felmerült témákat Szabó Sándor. 

 

A szabadtéri fogadóórák sora 16 órától a Gyöngyvirág utcai Kispiacnál Kozma József folytatódott. Kedden 16 órától a Csongrádi sugárúton Tóth Károllyal, február 23-án, csütörtökön pedig a Rókusi körúton Ménesi Imrével tart fogadóórát Szabó Sándor.