Nyuszisnap Móravárosban is: itt szombaton várták a húsvétot

A szegedi városrészek nyuszisnapjaiból nem maradhat ki Móraváros sem, ahol a helyszín ezúttal a Napfénypark volt, tartva az esőtől a bevásárlóközponton belül rendezték meg a családi napot.
Bod Péter

2023. április 01. 14:44

Nyuszisnap Móravárosban is: itt szombaton várták a húsvétot

Ezen a városrészi találkozón, ezen a családi napon is a közösségépítésre helyeztük a fő hangsúlyt – mondta el a Móraváros önkormányzati képviselője, Koromné Fenyvesi Rózsa. Emlékeztetett rá, hogy sok családi napot tartottak már az elmúlt években a városrészben, amelyek célja ugyanez volt, vagyis a találkozás és az együttlét. Mindezt remek gyermekprogramok mellett valósították meg, ahogyan ez szombaton is történt. 

 

A húsvét különösen alkalmas családi napok szervezésére, ezt bizonyította a résztvevők sokasága. A kicsiket három nyuszival várták, mellette kézművesfoglalkozásokon próbálhatta ki minden gyermek a kézügyességét. Természetesen egymás után készültek a húsvéti dekorációk is az asztalok mellett.  

 

A családi napra ellátogatókat kaláccsal és teával kínálták, a még jobb hangulatról pedig a Péter and Pan gitárduó gondoskodott.