Összellenzéki posztolást indított el Mihálik Edvin: csak színház volt Orbán Viktor öttömösi disznóvágása

Az Egységben Magyarországért Csongrád-Csanád megye 2-es számú választókerületének képviselőjelöltje szerint a miniszterelnök valódi élete nem a vidéki pálinkázásról, hanem a budapesti luxuséttermekről szól. A Facebook-bejegyzésből olyan szervezett online akciót csinált a hat ellenzéki párt, amit már rég nem láttunk tőlük.
Garai Szakács László

2022. február 09. 11:35

Összellenzéki posztolást indított
el Mihálik Edvin: csak színház volt Orbán Viktor öttömösi
disznóvágása

Mi is beszámoltunk róla, hogy Orbán Viktort Magyarország egyik legdrágább, Michelin-csillagos éttermében fotózták le, ahol családi körben vacsorázott. A Salt étteremben 33 ezer forint a kóstoló menü, 15 ezer forintnál drágább a borok nagy része, így a saját bevallása szerint „kispénzű” miniszterelnöknek valószínűleg hónapokig kellett spórolnia az eseményre.

Mihálik Edvin Facebook bejegyzésében arra hívta fel a figyelmet, hogy a miniszterelnök öttömösi látogatása nem volt más, csak szemfényvesztés:

 

„Így mulat a mi »kispénzű« miniszterelnökünk egy olyan étteremben, ahol egy főre 33 ezer forint a vacsora (bor nélkül). A hét fáradalmait pedig a családjának 3 milliárd forintból épült hatvanpusztai kastélyában pihenheti ki.

 

Ez Orbán Viktor valódi élete, amit megtévesztő vagyonnyilatkozatokkal és az öttömösi disznóvágáshoz hasonló színjátékokkal próbál elrejteni.

 

A nagy drágulások miatt egyre nehezebb megélni Magyarországon, közben Orbán és a többi fideszes a mi pénzükön él ilyen fényűzésben. Áprilisban tegyünk igazságot, váltsuk le őket!”

 

 

A poszt annyira népszerű lett, hogy az ellenzék gyakorlatilag hatpárti akciót szervezett köré, ugyanis kedd este szinte egyidőben jelent meg azonos szöveggel, azonos képpel a különböző pártok és politikusok oldalain: