Remek győzelem Barcikán, ahol általában minden csapat szenvedni szokott: Kolorcity Kazincbarcika–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–2

Gajdos két fejesgóljával nyert megérdemelten a püspöki csapat. Takács mindent védett, ő is kellett a győzelemhez.
Garai Szakács László

2022. november 10. 10:24

Remek győzelem Barcikán, ahol
általában minden csapat szenvedni szokott: Kolorcity
Kazincbarcika–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–2

Kolorcity Kazincbarcika–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–2 (0–1)

Merkantil Bank Liga NB II. 16. forduló, Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, vezette: Katona Balázs, asszisztensek: Rózsa Dávid, Ring Kevin.

Kolorcity Kazincbarcika: Megyeri – Szemere, Heil (Kurdics – a szünetben), Nagy, Szabó (Székely D., 78.), Székely K., Süttő (Pálinkás – a szünetben), Laczkó (Takács – a szünetben), Ur, Lippai, Kállai (Benkő, 78.). Vezetőedző: Varga Attila.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács – Szilágyi, Szakály (Szatmári, 79.), Gajdos, Farkas, Temesvári, Könczey, Bíró (Jammeh, 59.), Tóth, Kundrák (Kővári, 91.), Rédling (Papp, 59.). Vezetőedző: Aleksandar Stevanovic.

Gól: Gajdos (46., 65.).

Sárga lap: Tóth (35.), Szakály (49.), Kurdics (66.), Szemere (72.).

 

Nekiesett a püspöki csapatnak a Kazincbarcika, de rendben volt a kék–fekete–zöld védelem. Az első félidő végén már a hosszabbításban megszerezte a vezetést a Grosics: a vendégtérfélen a tizenhatos előterében Szemere valahogy elesett, Katona sporttárs nem fújt. Kundrák indult el a bal oldalon jobb külsővel beterelte a pettyest a hazaiak büntetőterületére, majd középre adott. Gajdos prímán lőtt tizenhét méterről ballal, de Megyeri is nagyszerűen védett. A jobb oldalra kipattanó labdát Rédling ívelte be, a csapatkapitány pedig fejjel a hosszú sarokba ívelt, 0–1.

 

A második félidőben is egy nagy barcikai nyomás kellős közepén szerzett gólt újra csak fejjel a szegedi csapatkapitány. Hazai szögletet élt túl a Grosics: Kundrák indította közepesen jól Pappot, aki végül begyűjtötte a jobb oldalon a labdát, majd remekül adott be Gajdos ezúttal ugrott és erőből fejelt a bal felsőbe, 0–2.

 

Utána is próbálkozott a Kazincbarcika, de ahogy fogyott az idő, úgy fogyott a kedvük is.

 

Vasárnap a Csákvár jön a Fórumba.

 

A teljes meccset itt nézhetik újra:

 

Az edzők így látták a találkozót