Rögtön telt házas az első nap a Deja Vu Fesztiválon: röviden átnézzük, mi lesz pénteken a Partfürdőn

Úgy tudjuk, napijegyet az első napra már nem lehet kapni, és a bérletek is erősen fogynak a háromnapos nosztalgiafesztiválra.
Kovács M. Norbert

2022. június 03. 16:13

Rögtön telt házas az első nap a Deja Vu Fesztiválon: röviden átnézzük, mi lesz pénteken a Partfürdőn

Hivatalosan pénteken 16 órakor nyitott az idei első nyári zenei fesztivál Szegeden, a Partfürdőn, a színpadi programok 17 órakor kezdődnek, amikor az ismert helyi dj, Bigiboy kezd el melegíteni, majd 17.30-kor Krisz Rudi adja az első koncertet, akiről a szervezőktől azt hallottuk, hogy őket is meglepte, milyen sokan kérték őt tőlük az év során. Ez minket is meglepett.

 

 

Az este során a Pizza Monkey Nagyszínpadon a többi között lesz Ámokfutók-koncert, vagyis jön az enyhén túlpörgött, teamániás szeretetszamuráj, Kozso, akiről nem tudjuk, hogy idén fog-e sírni a színpadon, de hogy a Szomorú szamurájt eljátssza, az egészen biztos.

 

 

19.30-tól a fesztivál első külföldi fellépője a La Bouche lesz a színpadon, akiknek az Egyetemes Zenetörténet a többi között az alábbi dalokat köszönheti:

 

 

 

 

Aztán énekel még a belga Kate Ryan is, akinek több slágere is valamilyen feldolgozás, például ez is:

 

 

 

Az este és a nap úgynevezett Nagy Dobása a teheráni születésű iráni-svéd énekes, Arash fellépése lesz, akit onnan lehet ismerni, hogy annak idején például ezekkel a dalokkal volt jelen a rádiókban és a diszkókban:

 

 

 

Rajtuk kívül zenél még pénteken DJ Dominique, vagyis Várkonyi Attila, a többi között a Soho Partyért, így az Éjjel soha nem érhet véget című slágerért is felelős Náksi Attila, majd a nagyszínpadi programok után az úgynevezett Sing Sing Arénában Bárány Attila zárja az Attilák sorát. Utóbbi mellett, ugyanott a Sing sátrában a két Bé, Gabriel B és MolnárBé Classic Fantastic buliján lehet szórakozni, a DOKK Stage-en pedig két helyi lemezlovas, DJ Sindel és DJ Toka játszik majd, de beugrik melléjük még Náksi is, hogy az is örüljön, akinek nem volt elég belőle pár órával korábban a nagyszínpadon.

 

Minden további infóért a fesztivál hivatalos oldalát és hivatalos Facebook-oldalát érdemes nézegetni.

 

Kint találkozunk!