Szegedi Tükör: a legendás szegedi színházi rendezőre, Paál Istvánra emlékeztek

Felavatták a huszonöt éve elhunyt Paál István – vagy ahogy őt sokan ismerték és hívták: Isti – szegedi színházi rendező emléktábláját a Gyertyámos utca 6. szám alatti házon. Ötven éve mutatták be Paál Isti rendezésében a legendás Petőfi rockot.
Szegedi Tükör

2023. március 20. 08:47

Szegedi Tükör: a legendás szegedi
színházi rendezőre, Paál Istvánra emlékeztek

Ott van a postaládájában a város ingyenes hetilapja, a Szegedi Tükör! Mi történt Szegeden, mi történt a szegediekkel a héten? Tizenkét oldal tartalmas és szórakoztató olvasnivaló erre a hétre is. Az eheti lapszámból:

  • Nem nézzük tétlenül, hogy felszámolják az önállóságunkat – mondta Botka László polgármester a március 15-i ünnepi beszédében a Klauzál téren.
  • Szeged önkormányzata több száz millió forint saját forrásból újít fel utakat és tereket Felsővárostól Rókuson és a belvároson át Újszegedig. A Lechner téren, amit több ütemben újít meg a város, már elkezdődött a munka.
  • A magyarok több mint fele érzi úgy, hogy a hatalmon lévők bármit megtehetnek, méghozzá következmények nélkül – derült ki egy friss kutatásból. Ezzel csak a Fidesz szavazói nem értenek egyet, olyan, mintha ők egy más világban élnének.

 

Szegedi Tükör. A város és lakói.

 

 

Tegye el elektronikusan is az újságot! Töltse le a lapot!

 

Nem kapott valamiért Szegedi Tükröt? Ide írjon levelet! Kérjük, írja meg neve mellett a címét is, ezzel is segítve munkánkat!