SZIN 2023: Lukas Graham és Timmy Trumpet itt lesz a Partfürdőn!

Szegeden élőben is hallhatjuk, mit mond egy anya a hétéves fiának, és azt is, ahogy egyszer csak trombita harsan a dj pultban.
Garai Szakács László

2022. november 28. 09:40

SZIN 2023: Lukas Graham és Timmy
Trumpet itt lesz a Partfürdőn!

„Go make yourself some friends”

7 Years, Love Someone, Mama Said, You’re Not There, Criminal Mind, Drunk In The Morning, Lie: mindet énekelheti 2023-ban a Szegedi Ifjúsági Napokon a Lukas Grahammel, sőt az idén megjelenő új albumukat is eljátsszák Újszegeden – vajon milyen színű lesz? Hiszen a második kék, a harmadik lila volt.

 

Széttrombitált szettek

A dán popzenekar mellett az is biztos, hogy Szegedre jön a világ tíz legjobb dj-je közé sorolt Timmy Trumpet. Az ausztrál house dj, producer egyik ismertetőjegye a live setek közben gyakran előbukkanó trombitája. A trombitazsonglőr az egyik legrobbanékonyabb előadó, a végtelenül laza és barátságos dj száz százalék, hogy a SZIN közönségét is meghódítja.

 

Diákkedvezmény – tanároknak is!

Az amúgy is az egyik legzsebbarátabb hazai fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy jövőre nemcsak a diákok vásárolhatnak kedvezményes áron bérletet a SZIN-re, hanem a tanárok is.

 

– Egy gesztus értékű akcióval szeretnénk kifejezni együttérzésünket az oktatás kulcsszereplőivel – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. – Az év végéig a tavalyi áron hirdetjük meg a diákbérletet és ezzel a kedvezménnyel a tanárok is élhetnek, ők is a diákbérletek árán vásárolhatják meg a belépésre jogosító karszalagot.

 

 

Ahogy a diákbérlethez nappali tagozatos diákigazolványra van szükség, úgy a tanárok érvényes pedagógus igazolvány vagy az intézmény által kiállított pedagógus igazolás felmutatása mellett kaphatják majd meg a karszalagjukat a SZIN-en.