Téma kedden: végrehajtói szakvizsgabotrány, vészesen kevesen vannak, mi lesz a béremelésből (frissítve)

Balogh Judit vendégei: Cseke Balázs, a Telex újságírója; Bugyiné Tábit Erzsébet a szegedi Óvodák Igazgatóságának helyettes vezetője és Bárkányiné Kondráth Katalin, a Klebelsberg-telepi Óvoda intézményvezetője, valamint Irinyi Tamás, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara megyei elnöke.
Vass Imre

2023. február 21. 19:35

Téma kedden: végrehajtói szakvizsgabotrány, vészesen kevesen vannak, mi
lesz a béremelésből (frissítve)

A keddi Téma témái:

 

  • Valóságos szakvizsgaüzletágat működtetett Schadl György és Völner Pál annak érdekében, hogy minden nekik fontos személy le tudjon vizsgázni a végrehajtói pályázatok lejárta előtt. Az ügyben ismét találhattak egy szegedi szálat. A Témában Cseke Balázs, a Telex újságírója.

 

  • Figyelemfelkeltő felvonulást tartanak szegedi óvodapedagógusok szerdán, mert szerintük – az egyre fokozódó létszámhiány miatt – vészesen közeleg a magyar óvodapedagógia összeomlása. A Stúdióban Bugyiné Tábit Erzsébet a szegedi Óvodák Igazgatóságának helyettes vezetője és Bárkányiné Kondráth Katalin, a Klebelsberg-telepi Óvoda intézményvezetője.

 

  • Elkezdődött az egészségügyi szakdolgozók sztrájktárgyalása, az egészségügyi államtitkár már annak is örül, ha egyáltalán bérkorrekció lehet idén. Vendégünk Irinyi Tamás, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara megyei elnöke

 

Kezdés fél nyolckor a Szegedi Híradó után!

 

A műsort itt is követhetik honlapunkon ebben a cikkben, de látható