Tudtad, hogy pár kattintással most már Szegeden is rendelhetsz taxit?

Augusztustól a szegediek is élvezhetik a Bolt taxi kényelmes applikációját. A fővárosban már piacvezető taxi szolgáltató a debreceni, pécsi, nyíregyházi és miskolci nyitásokat követően indult el Csongrád-Csanád megye székhelyén, ezzel megkönnyítve mind az utasok, mind a sofőrök mindennapjait. SZPONZORÁLT TARTALOM
Szeged.hu

2022. szeptember 30. 11:39

Tudtad, hogy pár kattintással most
már Szegeden is rendelhetsz taxit?

A modern, felhasználóbarát felület egyszerű és kényelmes taxirendelést tesz lehetővé telefonálás nélkül, hiszen az utasok az app letöltését (iOS, Android) és a regisztrációt követően csupán pár kattintással megrendelhetik az autót és akár az appon belül is fizethetnek.

 

Taxirendelés menete a Bolt applikáción keresztül

 

Amellett, hogy gyorsabb a taxirendelés folyamata, az appos rendelésnek számos további előnye van; a fuvar megrendelésekor az utasok láthatják az utazás előzetesen kalkulált árát és az útvonalat, emellett a sofőr pontos helyzetéről és értékeléséről is informálódhatnak, a célállomásra érkezéskor pedig választhatnak, hogy készpénzzel vagy az appon belül kártyával szeretnének fizetni. Ráadásul most még inkább érdemes kipróbálni a Bolt taxit, hiszen a vállalat első utazáshoz kötött promócióval várja utasait, melynek keretein belül 1000-1000 forintot a Bolt áll az első két szegedi utazás árából.

 

A Boltról

A Bolt piacvezető európai utasszállító alkalmazás, amely utasok és sofőrök millióit köti össze világszerte, könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá téve ezzel a városi mobilitást. Jelenleg Európa és Afrika 45 országában és 500 városában több, mint 100 millió ügyfél veszi igénybe a Bolt szolgáltatását.

 

(X)