Vasárnap dolgozik a Vízmű a Zrínyi utcában, a munka miatt a villamosok helyett buszok közlekednek majd az Anna-kút és a Nagyállomás között

Most vasárnap, reggel 8 és este 8 óra között hibaelhárítási munkálatokat végez a Szegedi Vízmű Zrt. a Zrínyi utcában, az Eötvös u. és az Aradi vértanúk tere között.
Vass Imre

2023. február 17. 13:11

Vasárnap dolgozik a Vízmű a Zrínyi utcában, a munka miatt a
villamosok helyett buszok közlekednek majd az Anna-kút és a Nagyállomás között

 

A javítási munka a tervek szerint várhatóan vasárnap estére befejeződik, a helyreállítással együtt. Ez idő alatt az ivóvíz szolgáltatásban átmeneti fennakadások lehetnek majd a környéken.

 

A munkálatok miatt a villamosok helyett „1-2”-es jelzéssel pótlóbuszok közlekednek a javítás ideje alatt, és sávszűkítésre, valamint – a munkaterület nagyságától függően – időszakosan lezárásra is lehet számítani.

 

 

A munkálatok miatt a traimtrain közlekedésben is változások lesznek.

Vasárnap, a Hódmezővásárhely vasútállomásról 03:30 és 22:30 óra között (illetve Szeged, Rókus vasútállomásról 03:50 órakor) Szeged vasútállomás irányába közlekedő vasútvillamosok csak az Anna-kútig közlekednek, onnan a pótlóbuszok viszik tovább az utasokat.

 

Anna-kút ideiglenes végállomáson a Hódmezővásárhely felé induló vasútvillamosok a járatpótló autóbuszról átszálló utasokat bevárják.

 

A forgalomkorlátozás nem érinti a vasárnap hajnalban Hódmezővásárhelyről 00:34, 01:34, 02:34 órakor, illetve Szeged vasútállomásról 00:30, 01:30, 02:30, 03:30 órakor induló éjszakai vasútvillamosok közlekedését, ezen járatok a vonalon végig közlekednek.

 

A megváltott menetjegy a vonal teljes hosszában történő utazásra érvényes. Átszállás esetén a menetjegyet másik felén is érvényesíteni kell!